O vrtnariji

Kje nas najdete

Lokacija vrtnarije

Ogled zbirke

Izkaznica

O nas
 
 
     
 

AstroKaktus d.o.o.

Vzgoja eksotičnih rastlin, oblikovanje in storitve

Cesta Zasavskega bataljona 28

1270 Litija

 

ID DDV: SI65086376

Podjetje AstroKaktus d.o.o. je registrirano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, št. vložka 1/43410/00, osnovni kapital 8763 EUR, matična št. 2171350

Lastnik vrtnarije: Zvone Rovšek

GSM.: 00386 (0)51 609 601

Vrtnarija je zaprtega tipa. Obiščete nas lahko s predhodno najavo.

Pišete nam lahko na elektronski naslov

Zvone Rovšek, lastnik podjetja AstroKaktusSpoznajte lastnika vrtnarije

Kaktus je rastlina sonca in vroče puščave. Pesek, kamen in kaktus se v divjini združijo v poosebljenje miru in tišine. Nemir današnjega življenja usmeri ljudi, da v kaktusih iščejo svoj mir in ga tam tudi najde. Iskanje miru v kaktusih se z leti lahko spremeni v ljubiteljstvo, ki prinaša užitek ob vsem, kar se tiče kaktusov. Cvetje, ki ga kaktus ob priliki požene, je cilj čakanja na prekinitev miru. Takrat se vznemiri vsaka kaktusarska duša, saj cvetenje pokaže, da je kaktus res živ.

Navdušenje nad kaktusi je dolga leta gnalo tudi lastnika sedanje vrtnarije AstroKaktus, da je v malem rastlinjaku zbral zbirko rastlin, ki je sčasoma postala preobsežna. Z odločitvijo o gradnji novega rastlinjaka se je uresničila želja, da bi živel le s kaktusi, kar pa je pomenilo, tudi - živeti od kaktusov. Tako je nastala največja gojilnica kaktusov v Sloveniji, ki proizvaja kaktuse za cvetličarne in vrtne centre, v njej pa najdejo marsikaj zanimivega tudi zahtevni zbiralci kaktusov.

 
       
 

AstroKaktus d.o.o., Cesta Zasavskega bataljona 28, 1270 Litija - GSM 051 609 601

Vrtnarija AstroKaktus