Vrtnarija AstroKaktus je vodilni proizvajalec kaktusov in sočnic za profesionalce, gojitelje in zbiralce v Sloveniji
 
 

Kaktusi in sočnice

Unikatni glineni lončki

Kaktusi za zbiralce

Zbirka kaktusov

 

Kaktus mix za cvetličarne

  Unikatni glineni lonci   Kaktusi za zbiralce  

Ogled zbirke kaktusov

 

Vrtnarija AstroKaktus je vodilni proizvajalec kaktusov in sočnic za profesionalce, gojitelje in zbiralce v Sloveniji. Poleg kaktusov in drugih eksotičnih rastlin proizvajamo unikatne glinene posode, grosiramo naše izdelke v centralni Sloveniji in nudimo pomoč našim odjemalcem. Naša posebnost so cvetoči kaktusi.

Okvirni maloprodajni cenik

 

Novosti v programu

 

Naši kaktusi in druge eksotične rastline so prisotne v skoraj vsaki slovenski zbirki kaktusov, saj za zbiralce gojimo tudi bolj zahtevne in redke vrste kaktusov in drugih sočnic. Za tiste, ki se želijo kaktuse sejati sami, pa je v ponudbi tudi precej semen iz naše zbirke matičnih rastlin.

Seznam semen

 

Če vas pot zanese v Zasavje, vas vabimo v Litijo na ogled največje zbirke kaktusov in drugih sočnic v Sloveniji, ki se ponaša z več kot 5000 primerki različnih rastlin. V zbirki so našli prostor zelo raznoliki kaktusi, od najmanjših Blossfeldia, pa do velikih sodastih Echinocactus in visokih stebričarjev. Posebnost zbirke so zelo redki zimotrdni kaktusi, ki so primerni celo za sajenje v skalnjake.

Vrtnarija AstroKaktus
 

Naše poslanstvo je vaše zadovoljstvo z lepo in zdravo rastlino.

 
 

AstroKaktus d.o.o., Cesta Zasavskega bataljona 28, 1270 Litija - GSM 051 609 601

Vrtnarija AstroKaktus