Navodila za uporabo vodiča za digitalno fotografijo

Digitalna fotografija - Uvod - Navodila
   

Strani so izdelane ločljivost zaslona 1024 x 768 pik. S tem vam bo olajšano obračanje strani, da se lažje osredotočite na vsebino. Da se izognete uporabi drsnikov, povečajte okno Internet Explorerja čez cel ekran (maksimirajte okno ali pa uporabite tipko F11).

 

Potovanje skozi svet digitalne fotografije lahko začnete z uporabo puščice, ki vas usmerja skozi sistematsko urejeno vsebino. Strani se tako odpirajo korakoma le preko osnovnih tem. Puščice so postavljene na vseh straneh na isto mesto.

Za prikaz zahtevnejše vsebine je izdelana ikona 'Zahtevno'. Korak nazaj pomeni preskok nazaj na osnovno stran iste teme.
Nekatere slike vsebujejo skrito aktivno vsebino, nadomestno sliko ali dodatna polja. Če je poleg slike krožeča puščica, pomeni, da se s klikom na sliko ali potegom miškinega kazalca preko slike prikaže vsebina. Če ste že odprli vsebine v oknih, vas bo klik na to puščico vrnil na osnovni pogled.
Eno stran nazaj se premaknete s klikom na nazaj obrnjeno puščico. Korak nazaj na strani 'Zahtevno' pomeni skok na osnovno temo.
Klik na lupo bo povečal sliko.
Preden pa začnete z delom, preverite in po potrebi popravite nastavitve vašega ekrana.  
Digitalna fotografija - vodič za digitalne fotografe
Sprejemnica
 
Splošno o digitalni fotografiji
Digitalni fotoaparat
O sliki
Obdelava slike
Galerija slik

www.astrokaktus.com

Copyrights Zvone Rovšek

Zapri

O fotografiji

Zapri

Fotoaparat

Zapri

O sliki

Zapri

Obdelava slike

Zapri

Galerija

Zapri

Zaščitni znak AstroKaktus je logo domene www.astrokaktus.com, ki jo ureja Zvone Rovšek, avtor spletnih strani Argentina, Digitalna fotografija, CactusBase in Galerija Echinopsis. Vodič 'Digitalna fotografija' ima korenine v letu 2002, ko je bila digitalna fotografija v povojih. Z dopolnitvami je nastal učni pripomoček za tečaje digitalne fotografije, v končni obliki pa je samostojen moderen vodič skozi digitalno fotografijo.