Fotografski pribor - razni pripomočki

Digitalna fotografija: Kamera - Pribor - Razni pripomočki

S fotoaparatom boste verjetno dobili zgoščenko, video kabel in USB oziroma ustrezen kabel za prenos datotek v računalnik. Vse ostalo bo treba kupiti. Poleg baterij, spominskih kartic in optične opreme boste potrebovali vsaj še stojalo, krpo za čiščenje leč, morda pa še kakšno drugo reč.

Stojalo je nepogrešljiv pribor, ki ga ima pravi fotograf vedno pri roki. Težko profesionalno stojalo je primerno za delo v studiu, za fotografiranje na terenu pa bo bolj pametno vzeti s seboj malo raztegljivo stojalo. Pri nakupu preverite, ali glava omogoča pokončni zasuk fotoaparata, sicer ga boste morali za vsak obrat odviti in obrniti z glavo vred v vertikalni položaj.

Digitalna fotografija - vodič za digitalne fotografe
Sprejemnica
 
Splošno o digitalni fotografiji
Digitalni fotoaparat
O sliki
Obdelava slike
Galerija slik
Slovar pojmov
www.astrokaktus.com
Zapri

O fotografiji

Zapri

Fotoaparat

Zapri

O sliki

Zapri

Obdelava slike

Zapri

Galerija

 

Zapri

Zaščitni znak AstroKaktus je logo domene www.astrokaktus.com, ki jo ureja Zvone Rovšek, avtor spletnih strani Argentina, Digitalna fotografija, CactusBase in Galerija Echinopsis. Vodič 'Digitalna fotografija' ima korenine v letu 2002, ko je bila digitalna fotografija v povojih. Z dopolnitvami je nastal učni pripomoček za tečaje digitalne fotografije, v končni obliki pa je samostojen moderen vodič skozi digitalno fotografijo.