Razpoloženje ljudi

Digitalna fotografija: Fotografija - Slika - Razpoloženje ljudi

Dekle na sliki se nezaupljivo in mladostniško odklonilno ozira okoli. Drža nakazuje, da dekle želi biti v pozornosti in obvlada poziranje. Kljub temu se obraz narišejo trenutni odzivi na pogovor, ki teče za omizjem.

Ljudje na fotoaparat reagirajo običajno tako, da se namestijo v neko prisiljeno obnašanje, ki je bolj ali manj naučeno. Maska izgine, če ljudje ne opazijo fotoaparata ali če popusti prvotna napetost, kar se vsekakor zgodi, če vztrajate s fotoaparaom v roki slabe pol ure. Med sproščenim pogovorom se začne kazati trenutno razpoloženje ljudi, ki se ga da ovekovečit s fotografijo. Pravilo pri tem je, da posnamemo čimveč posnetkov, ker bo redkokateri dober.

Nezaupanje

Mladost

Zaskrbljenost

Gesta

Zabava

Sproščenost

Digitalna fotografija - vodič za digitalne fotografe
Sprejemnica
 
Splošno o digitalni fotografiji
Digitalni fotoaparat
O sliki
Obdelava slike
Galerija slik
Slovar pojmov
www.astrokaktus.com
Zapri

O fotografiji

Zapri

Fotoaparat

Zapri

O sliki

Zapri

Obdelava slike

Zapri

Galerija

 

Zapri

Zaščitni znak AstroKaktus je logo domene www.astrokaktus.com, ki jo ureja Zvone Rovšek, avtor spletnih strani Argentina, Digitalna fotografija, CactusBase in Galerija Echinopsis. Vodič 'Digitalna fotografija' ima korenine v letu 2002, ko je bila digitalna fotografija v povojih. Z dopolnitvami je nastal učni pripomoček za tečaje digitalne fotografije, v končni obliki pa je samostojen moderen vodič skozi digitalno fotografijo.