Družinska fotografija

Digitalna fotografija: Fotografija - Slika - Družinska fotografija

Najmanj, kar lahko posnamemo v svoji družini, so portreti vseh, ki so nam najbližji. Ravnamo se po pravilih portretne fotografije, pa bo šlo.

Ljudje kupujejo fotoaparate za fotografiranje svoje družine in za dokumentiranje na potovanjih. Večina ne pričakuje nekaj posebnega od fotoaparata, pa tudi od sebe ne. Če slika uspe vsaj toliko, da ni vse megleno in da so osebe vsaj deloma na sliki, je že dobro. Družinski fotograf ne razmišlja, da za dobro družinsko fotografijo ni potrebna neka vrhunska fotografska oprema, ampak malo več truda. Zakaj družinska slika ne bi bila tudi dobra?

Portret

Dogodek

Intimnost

Ujet trenutek

Na počitnicah

Pri delu

Digitalna fotografija - vodič za digitalne fotografe
Sprejemnica
 
Splošno o digitalni fotografiji
Digitalni fotoaparat
O sliki
Obdelava slike
Galerija slik
Slovar pojmov
www.astrokaktus.com
Zapri

O fotografiji

Zapri

Fotoaparat

Zapri

O sliki

Zapri

Obdelava slike

Zapri

Galerija

 

Zapri

Zaščitni znak AstroKaktus je logo domene www.astrokaktus.com, ki jo ureja Zvone Rovšek, avtor spletnih strani Argentina, Digitalna fotografija, CactusBase in Galerija Echinopsis. Vodič 'Digitalna fotografija' ima korenine v letu 2002, ko je bila digitalna fotografija v povojih. Z dopolnitvami je nastal učni pripomoček za tečaje digitalne fotografije, v končni obliki pa je samostojen moderen vodič skozi digitalno fotografijo.