Zvone Rovšek, avtor teh strani

Digitalna fotografija: Avtor - O avtorju

Rodil sem se 13 januarja 1961 v Ljubljani. Leta 1978 sem končal kemijsko šolo v Ljubljani in se zaposlil najprej na Katedri za fizikalno kemijo Fakultete za kemijo, kasneje pa v Kolinski v Ljubljani, kjer sem od leta 1996 delal kot obratovodja, sedaj pa delujem kot samostojni podjetnik. Ukvarjam se z digitalno fotografijo, slikanjem, gojenjem eksotičnih rastlin in z oblikovanjem spletnih strani.

Spletna stran je lastne izdelave. Pripombe, mnenja in predlogi so zelo dobrodošli.

Z digitalno fotografijo sem se srečal približno leta 1998, ko sem postavil svojo prvo spletno stran z botanično temo. Zaradi slabe kvalitete skeniranih materialov sem se odločil za uporabo digitalnega fotoaparata, ki je vnesel v moje življenje močno zanimanje za digitalno fotografijo. To sem koristno uporabil tudi na svojih drugih področjih delovanja. Ugotovitev, da je na slovenski sceni za digitalno fotografijo mnogo zanimanja, je privedla do izdelave te spletne strani.

Dober obisk spletne strani in pogosta javljanja obiskovalcev skrbijo, da vsebina spletne strani ne ostane zastarela.

Slika_Jest_04.JPG (34006 bytes)

 

Moje spletne strani

Galerija Echinopsis

Kaktusi in druge sočnice

Cactus Photo Base

Digitalna fotografija

Spletna stran deluje od 01.12.2001

Elektronski naslov:

Domači telefon: +386 (0) 1 8995-614

Digitalna fotografija - vodič za digitalne fotografe
Sprejemnica
 
Splošno o digitalni fotografiji
Digitalni fotoaparat
O sliki
Obdelava slike
Galerija slik
Slovar pojmov
www.astrokaktus.com
Zapri

O fotografiji

Zapri

Fotoaparat

Zapri

O sliki

Zapri

Obdelava slike

Zapri

Galerija

 

Zapri

Zaščitni znak AstroKaktus je logo domene www.astrokaktus.com, ki jo ureja Zvone Rovšek, avtor spletnih strani Argentina, Digitalna fotografija, CactusBase in Galerija Echinopsis. Vodič 'Digitalna fotografija' ima korenine v letu 2002, ko je bila digitalna fotografija v povojih. Z dopolnitvami je nastal učni pripomoček za tečaje digitalne fotografije, v končni obliki pa je samostojen moderen vodič skozi digitalno fotografijo.