Tečaj digitalne fotografije

Na tečaj se lahko prijavite na strani http://www.zop-cr.com/tecaji/index.html, kjer boste našli tudi kratko vsebino programa in druge podrobnosti o tečajih.

Možno je tudi individualno obravnavanje digitalne fotografije v ozkih segmentih, kot je učenje mlajših uporabnikov, pomoč neprofesionalnim fotografom pri lastni izdelavi materialov za prodajne kataloge ter druge teme. Za individualne potrebe pokličite na telefon 051 609 601.

Zaradi širokega spektra pridobljenih znanj in prilagajanja programa potrebam slušateljev najdejo na naših tečajih svoj prostor tako družinski kot tudi zahtevni in profesionalni fotografi, ravno slednji pa večinoma tudi nadaljujejo z delom v nadaljevalnem tečaju. Ta ponuja poleg poglobljenega znanja fotografije tudi osnove obdelave digitalne slike.

Spomladi leta 2003 smo v sodelovanju s firmo ZOP-CR pričeli z začetnimi, čez pol leta pa tudi z nadaljevalnimi tečaji digitalne fotografije, torej ravno v času, ko je digitalni fotoaparat postal dostopen skoraj vsakomur in je začel vstopati v skoraj vsak drugi slovenski dom. S tem je nastala tudi potreba po obvladovanju nove tehnologije, ki je skupaj z osebnim računalnikom pomenila preobrat v razmišljanju ljubiteljskih fotografov, kasneje pa tudi fotografskih profesionalcev. Digitalna fotografija ni omogočila le izdelave in ogleda slik, ampak tudi širšo uporabo v spletu, v možnosti obdelave slik pa so uporabniki našli nove oblike izražanja. Tako je digitalni fotoaparat zaradi svoje široke uporabnosti v nekaj zadnjih letih prevladal nad klasično fotografijo.

Zaradi teh razlogov se trudimo digitalno tehnologijo predstaviti na enostaven in učinkovit način, pri katerem pridobijo tečajniki precej teoretičnega znanja in praktičnih nasvetov, poseben poudarek pa je na uporabi fotoaparata v praksi in fotografiranje v težavnejših razmerah.

Glavni cilj tečajev pa ni le znanje uporabe digitalnega aparata, ampak kako s pomočjo cenene, lahko pa tudi vrhunske kamere izdelati dobro sliko tudi v manj ugodnih okoliščinah.

Soletne strani Astrokaktus.com www.astrokaktus.com

Naslednja stran
Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata
Priprave
Buenos Aires
Ischigualasto
Cordilleras
Chile
Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata.
Avtor spletnih strani Digitalna fotografija, Argentina in Čile, Cactusbase in Galerija Echinopsis
Tečaji digitalne fotografije