O avtorju

Soletne strani Astrokaktus.com www.astrokaktus.com

Naslednja stran

Rodil sem se 13 januarja 1961 v Ljubljani. Leta 1978 sem končal kemijsko šolo v Ljubljani in se zaposlil najprej na Katedri za fizikalno kemijo Fakultete za kemijo, kasneje pa v Kolinski v Ljubljani, kjer od leta 1996 delam kot obratovodja. V prostem času se ukvarjam z digitalno fotografijo, slikanjem, gojenjem eksotičnih rastlin in z računalniškim programiranjem.

Pripombe, mnenja in predlogi so zelo dobrodošli.

Z digitalno fotografijo sem se srečal približno leta 1998, ko sem postavil svojo prvo spletno stran z botanično temo. Zaradi slabe kvalitete skeniranih materialov sem se odločil za uporabo digitalnega fotoaparata, ki je vnesel v moje življenje zanimanje za digitalno fotografijo.

Zaradi manjšega interesa profesionalnih fotografov za digitalno fotografijo v prvih letih razvoja te tehnologije je nastala potreba po širjenju znanja med družinskimi fotografi, ki so vedno bolj pogosto segali po digitalnih fotoaparatih. Zato smo skupaj s firmo ZOP-CR organizirali tečaje digitalne fotografije, ki jih uspešno vodimo že dve leti. Zadovoljstvo dosedanjih tečajnikov nas spodbuja, da sledimo hitrem razvoju digitalne tehnike in da s tečaji nadaljujemo tudi v bodoče.

Moje spletne strani:

Digitalna fotografija

Galerija Echinopsis

Kaktusi in druge sočnice

Avtorske pravice

Vse slike na teh straneh so avtorsko delo in se lahko uporabljajo samo za osebno uporabo. Za morebitno objavljanje ali uporabo originalnih slik v komercialne namene se obrnite name.

Avtorstvo slike na tej spletni strani je označeno z malim vodnim tiskom v spodnjem levem ali desnem robu slike.

 

 

 

Spletna stran deluje od 1.marca 2005

Elektronski naslov:

Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata
Priprave
Buenos Aires
Ischigualasto
Cordilleras
Chile
Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata.
Avtor spletnih strani Digitalna fotografija, Argentina in Čile, Cactusbase in Galerija Echinopsis
Tečaji digitalne fotografije