Chanaral

Chile - Chanaral - Chanaral

Naslednja stran

Chanaral - pogled preko polomljenega kandelabraČilenci so ponosni na vse, kar je njihovega. Starejši možakar mi je s ponosom dopovedoval, kako lepa je obala in plaža ob morju. Pogled mimo kandelabra s svetilkami je govoril drugače, pa tudi obala ja napram Jadranski prava puščoba.

Chanaral - takoj za zadnjimi hišami je samo še golo kamenjeLjudje ne poznajo naglice in se zelo radi fotografirajo. Na videz so zelo resni, vendar se hitro zapletejo v pogovor. Starejši gospod je takoj pristal na fotografiranje. Temna koža in močna odbita svetloba s strani sta povzročili močan rumenkast ton na zgubanem obrazu.

Za mestom se dviga nizko skalno hribovje, ki obeta najdbo kaktusov. To hribChanaral - na prvi pogled kot mesto duhovovje smo čez nekaj ur obiskali z upanjem, da med skalovjem najdemo male Copiapoa marginata.

Chanaral - sredi mesta se lahko spočijete v senci drevesChanaral je manjše mestece ob Pacifiku, v katerem smo nakupili nekaj hrane in zamenjali denar.

Chanaral - mesto v puščavi je popolnoma civilizirano

V bankah je menjava dolarjev nekaj običajnega, le da je, podobno kot v Argentini, potrebno kup pisanja in dokumentov za zamenjavo nekaj dolarjev.Chanaral - cerkev

Arhitektura je značilna za obalna Čilska mesta. Cerkev je majhna, vendar lepa. Mestece je prijetno, vendar daje občutek zaprašenosti. Sto metrov nad hišami in avtomobili se začne pustinja.Chanaral - cerkev

Mesto je bilo mirno, čeprav smo ga obiskali sredi dneva. V centru se je dogajal vrvež, postopanje po glavni ulici pa je zahteval previdnost, saj je bil promet kar gost.

Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata
Priprave
Buenos Aires
Ischigualasto
Cordilleras
Chile
Digitalna fotografija, Argentina in Čile - čudoviti deželi morja, sonca in kaktusov v objektivu digitalnega fotoaparata.
Avtor spletnih strani Digitalna fotografija, Argentina in Čile, Cactusbase in Galerija Echinopsis
Tečaji digitalne fotografije